Koningsdag, op zoek naar een goochelaar?

27 april is het Koningsdag!

Bent u op zoek naar een goochelaar voor uw evenement op Koningsdag? Het inhuren van een professionele goochelaar laat ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering achter bij uw gasten.   
Op 27 April is het Koningsdag. Een nationale feestdag waarbij het hele land oranje kleurt, er gezellige vrijmarkten worden georganiseerd en waar de koninklijke familie elk jaar te gast is in een andere stad.
Entertainment is op deze dag natuurlijk ook zeer gewild. Van zangers en orkesten tot aan steltenlopers, ballonnenclowns en natuurlijk ook goochelaars. U doet er daarom goed aan om op tijd te boeken, Koningsdag staat bij veel artiesten al vroeg in het nieuwe jaar volledig volgepland in de agenda.
Tijdens Koningsdag kan Lars uw evenement op een flexibele manier voorzien van professioneel magisch entertainment. Zo kunt u een kindervoorstelling boeken waarbij Lars op een podium of andere centrale plek een groot publiek kan vermaken. Deze voorstelling duurt ongeveer een uur en is geschikt voor de hele familie. Tevens kan Lars als mobiele goochelaar rondlopen en kleine wonderen onder de neus van uw gasten verrichten. Hieronder wat meer informatie over beide mogelijkheden.

Kindervoorstelling tijdens Koningsdag

Met de kindervoorstelling van Lars van Tuijl haalt u direct een veelzijdige en ervaren goochelaar in huis. Niet alleen krijgen de kinderen veel meer te zien dan de bekende goocheltrucs, Lars weet precies hoe hij de belevingswereld van kinderen kan aanspreken. Niet voor niets ontvangt Lars na zijn kindervoorstellingen de ene lovende recensie na de andere.
Uiteraard zal deze show ook voorzien zijn van een Koningsdag sausje. Dus bent u ook op zoek naar een goochelshow van Koninklijke allure? Neem dan alvast vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Superverrassing

★★★★★
5 5 1
Wauw, wat een service! Toen ik met mijn ernstig zieke dochter niet naar jouw theatervoorstelling kon komen kwam je een week later gewoon naar ons. Dit was echt een superverrassing en we hebben in besloten kring genoten van jouw optreden. Geweldig!

Hele mooie show!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen dinsdag heeft Lars voor de hele school een optreden verzorgd ter gelegenheid van het afscheid van onze directeur Huub. Ik en ook mijn collega’s maar ook zeker de leerlingen vonden het geweldig!!! Het was een mooie show! Ook Huub vond het mooi. In ieder geval super bedankt en wellicht tot in de toekomst!

Ras Entertainer

★★★★★
5 5 1
Ik heb er echt van genoten! Professioneel, verrassend en supergrappig! Ook tempo, verstaanbaarheid en omgang met kinderen waren top. Een ras-entertainer!

De mobiele goochelaar

Koningsdag is met de levendige stadscentra en vrijmarkten door het hele land natuurlijk bij uitstek geschikt voor mobiel entertainment. Als rondlopende goochelaar kan Lars voorbijgangers op straat of op de terrassen vermaken met indrukwekkende goocheltrucs.
Deze trucs zullen recht onder de neus en zelfs in de handen van de toeschouwers plaatsvinden. Door de korte lengte van de acts kunnen in slechts enkele uren al grote groepen mensen worden vermaakt.
Bent u geïnteresseerd in een of meerdere acts tijdens koningsdag? Neem dan via onderstaande knop direct contact op of bekijk ook alle andere mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *