Recensies Overall rating: 5 out of 5 based on 10 reviews.

Deze recensies zijn geschreven door echte personen naar aanleiding van een optreden gegeven door Lars van Tuijl. Indien u een recensie toe wil voegen zal deze na verzending eerst worden goedgekeurd en vervolgens worden toegevoegd.

Opening schoolgebouw

★★★★★
5 5 1
Lars is een echte entertainer met een hoop humor richting de kinderen en volwassenen. Lars heeft het zelfs voor elkaar gekregen om puberende groep achters stil te krijgen met zijn waanzinnige trucs! Zeker een aanrader!!

Superleuke voorstelling!

★★★★★
5 5 1
Lars heeft op 28 december bij ons een superleuke voorstelling gegeven. Er wordt nu nog over gesproken, hoe het allemaal kan wat Lars doet. Echte aanrader voor een gezellige, leuke middag!

Ras Entertainer

★★★★★
5 5 1
Ik heb er echt van genoten! Professioneel, verrassend en supergrappig! Ook tempo, verstaanbaarheid en omgang met kinderen waren top. Een ras-entertainer!

Mindf*ck

★★★★★
5 5 1
Simsalabim, Lars is slim. Wil je een echte Mind F*ck? Met Lars kan je verjaardag/avond niet meer stuk! Bedankt Lars, er werd na het feest nog lang over je nagepraat.

Betoverende avond

★★★★★
5 5 1
Voor ons schoolkamp hebben we Lars ingehuurd. Lars gaf een indrukwekkende show en de kinderen vonden het prachtig! Het leuke was dat ze echt bij de show werden betrokken! Super gedaan!

Top!

★★★★★
5 5 1
Op het puntje van de stoel zaten heel veel kinderen met open mond te kijken naar de voorstelling van Lars. Top voorstelling! Enthousiaste reacties van de leerlingen én de leerkrachten. De kinderen konden ook zelf aan de slag met, speciaal voor ons gemaakte, goochel-instructie-filmpjes. Kortom, we hebben genoten! Bedankt Lars!

Vertel ons wat u van onze dienst vond

en help ons de kwaliteit te waarborgen of te verbeteren

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel recensie
Score
Inhoud recensie